12. december 2017
RGS Nordic har mere end 35 behandlingsanlæg i Danmark, Sverige og Norge. I alt beskæftiger virksomheden cirka 230 ansatte i de tre nordiske lande.
gallery icon

Se billedserie

RGS Nordic har mere end 35 behandlingsanlæg i Danmark, Sverige og Norge. I alt beskæftiger virksomheden cirka 230 ansatte i de tre nordiske lande.
Foto: John Ehbrecht
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rengøringsgigant styrker sit arbejde i Norden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rengøringsgigant styrker sit arbejde i Norden
Køge Onsdag - 25. september 2017 kl. 16:57
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge: Affaldsbehandlings- og ressourcevirksomheden RGS 90, der har et anlæg på Nordhavnsvej 38 i Køge, samler sine nordiske aktiviteter i ét selskab. Det skal effektivisere forretningen yderligere og gøre det lettere at sætte danske erfaringer i spil som vækstdrivkraft i Sverige og Norge, fremgår det af en pressemeddelelse.

Samlingen betyder, at RGS 90 integrerer sit svenske datterselskab i det danske hovedselskab og øger en igangværende satsning på vækst i Norge. Det sker som led i en ambitiøs plan, der skal konsolidere selskabets position som ledende aktør på sit felt i Norden, hedder det videre. Samtidig bliver det pannordiske fokus understreget med et navneskift til RGS Nordic.

- Vi er under transformation, og det nye navn og udtryk afspejler rigtig godt den virksomhed, vi er i dag. Samtidig understreger det, at vi tager vores grundlæggende værdier om ansvarlighed og compliance med over i den nye nordiske organisation, siger Henrik Grand Petersen, der fortsætter som adm. direktør for RGS Nordic.

Organisationsændringen og navneskiftet kommer efter to års arbejde med en vækststrategi med fokus på miljøløsninger til RGS Nordics kunder og yderligere industrialisering og effektivisering af virksomhedens arbejdsgange. Alt sammen ud fra en nordisk markedsplatform.

For indeværende regnskabsår forventer RGS Nordic en omsætning på tæt ved én milliarder kroner, svarende til en vækst på 20 procent. Selskabet havde samme eksplosive vækst fra 2015 til 2016.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk